08.11.2016

Састанак Делегације Републике Србије при CISMРедовни састанак Делегације Републике Србије при Међународном савету за војне спортове (CISM), чијим радом је руководио шеф Делегације бригадни генерал Синиша Радовић, одржан је данас. Састанку су присуствовали чланови војне репрезентације Републике Србије у маратону који су недавно учествовали на 48. светском војном првенству у маратону у Торину, а које је током састанка поздравио и министар одбране Зоран Ђорђевић, посебно честитајући чланицама женске екипе историјски успех који су постигле освојивши треће место екипно и бронзану медаљу на том првенству.
 
На састанку је разговарано о спроведеним и предстојећим индивидуалним и екипним припремама војних маратонаца и плановима у наредном периоду, анализиране су реализоване активности Делегације Републике Србије при CISM у 2016. години, као и активности из програма CISM чија реализација предстоји до краја 2016. године.
 
Такође, усаглашене су активности из програма CISM за 2017. годину и анализиране досадашње припреме за учешће припадника Министарства одбране и Војске Србије на „3. светским зимским војним играма“ у Руској Федерацији (Сочи) наредне године.

photoФОТОГАЛЕРИЈА