08.11.2016


Састанак Делегације Републике Србије при ЦИСМ


Редовни састанак Делегације Републике Србије при Међународном савету за војне спортове (ЦИСМ), чијим радом је руководио шеф Делегације бригадни генерал Синиша Радовић, одржан је данас. Састанку су присуствовали чланови војне репрезентације Републике Србије у маратону који су недавно учествовали на 48. светском војном првенству у маратону у Торину, а које је током састанка поздравио и министар одбране Зоран Ђорђевић, посебно честитајући чланицама женске екипе историјски успех који су постигле освојивши треће место екипно и бронзану медаљу на том првенству.
 
На састанку је разговарано о спроведеним и предстојећим индивидуалним и екипним припремама војних маратонаца и плановима у наредном периоду, анализиране су реализоване активности Делегације Републике Србије при ЦИСМ у 2016. години, као и активности из програма ЦИСМ чија реализација предстоји до краја 2016. године.
 
Такође, усаглашене су активности из програма ЦИСМ за 2017. годину и анализиране досадашње припреме за учешће припадника Министарства одбране и Војске Србије на „3. светским зимским војним играма“ у Руској Федерацији (Сочи) наредне године.

Email
baner_desno
baner_desno
baner_desno
baner_desno
baner_desno
baner_desno
orijentiring
odbojka
atletika
futsal
dzudo
streljastvo
plivanje