04.07.2017


Координациони састанак за организацију „8. CISM летњег Тренинг кампа – Копаоник 2017”


У просторијама Виле „Рашка“ на Копаонику 30. јуна 2017. године, одржан је координациони састанак Делегације Републике Србије при Међународном савету за војне спортове (CISM) са представницима СО Рашка, ЈП „Скијалишта Србије“ и МК Моунтаин Ресорт, у вези припремних активности за организацију 8. CISM летњег Тренинг кампа – Копаоник 2017”, који ће се одржати у периоду од 09. јула до 07. августа 2017. године, на простору 51. СП Копаоник.

На састанку су конкретизоване обавезе Министарства одбране и Војске Србије, органа локалне самоуправе и правних субјеката у организацији и реализацији наведене спортске манифестације и  истакнута је потреба за проналажењем одговарајућих решења у пружању помоћи у припремама и такмичењима спортских екипа Министарства одбране и Војске Србије на простору Копаоника.

Такође, констатована је добра сарадња Министарства одбране и Војске Србије и локалне самоуправе и наведених правних субјеката у организацији оваквих спортских дешавања и наглашена је потреба за даљим унапређењем и продубљивањем традиционално добре вишегодишње сарадње Министарства одбране и Војске Србије са наведеним општинама и правним субјектима.

Email
baner_desno
baner_desno
baner_desno
baner_desno
baner_desno
baner_desno
orijentiring
odbojka
atletika
futsal
dzudo
streljastvo
plivanje